Обавештење за ,, Ја имам таленат“

ii-takmicenje

Обавештавамо све ученике од 4. до 8. разреда даће се у уторак, 3. марта 2015.године у 19 часова,у холу нове школе одржати први круг такмичења  младих талената а у оквиру Пројекта ,, Ја имам таленат“ који је прошле године први пут покренут у нашој школи , а и у граду !!!

Пријављивали су се ученици  који мисле да имају таленат у певању, плесу, глуми, свирању, акробацијама и свему ономе што мисле да умеју  и могу!

Важно је да знати  да тачка коју изводе пријављени кандидати  не сме трајати дуже од 3-4 минута а за умећа наших ученика и њихову процену ће бити задужен жири кога ће чинити учитељи и наставници а и жири ученичког парламента.

Ми знамо да међу вама има много талентоване деце  и драго нам је да сте се и ове године пријавили у великом броју, што нам казује да смо задобили ваше поверење, што ћемо још срчаније оправдати и овај пут!!!

„Ми и не знамо колико снаге и какве могућности крију у себи свако живо биће, и не слутимо шта све умемо. Будемо и прођемо, а не сазнамо шта смо све могли учинити.То се открива и на овакав начин.

И даље се у школи боримо против насиља па  наставимо и талентом и уметношћу да се боримо против тог зла. Дођите да се дружимо, уметношћу , опустимо, насмејемо, али и спремни, да без љутње и зависти, пружимо руку оном ко је бољи од нас!!!

Дођите да се дружимо!