Час ученика VIII4 i IV4 одабран за Базу знања.

Резултати конкурса “Креативна школа 2013/2014″

На наградни конкурс „Креативна школа 2013/2014.“ пристигло је 316 радова.

Централна комисија у саставу: председник комисије Елеонора Влаховић, руководилац Центра за професионални развој запослених у образовању, ЗУОВ, Снежана Марковић, државни секретар, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Мирјана Бојанић, посебан саветник, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, мр Гордана Чапрић, заменик директора, ЗВКОВ, мр Рајка Ђевић, истраживач сарадник, Институт за педагошка истраживања, Ирена Брајевић, директор, Осма београдска гимназија, Катарина Милановић, Microsoft, Катарина Вељковић, професор информатике, Политехничка школа, Гојко Бановић, руководилац Центра за средње стручно образовање и образовање одраслих, ЗУОВ, др Милан Бошковић, саветник координатор, ЗУОВ и Татјана Мишовић, саветник координатор, ЗУОВ, разматрала је радове које су радне групе предложиле за награду.

У „Базу знања“ увршћено је 211 радова, од којих су 24 рада предложена за награде. Централна комисија је на састанцима који су одржани 9.7.2014. и 24.9.2014. године и .: на основу критеријума објављених у конкурсу, одабрала радове којима се додељују награде по категоријама.

Од понуђених седам категорија, педагог школе Вања Јеремић и учитељица Светлана Павловић ,су изабрале Вршњачко учење као веома интересантну категорију али у пракси веома мало коришћен начин учења.

Тема која је одабрана је веома актуелна.ЗДРАВА ХРАНА-СВАКОГ ДАНА

kreativna škola

 

У оквиру ова три часа ученици седмог разреда су покушали да своје знање из Биологије и Чувара природе пренесу својим другарима из трећег разреда.И заједно су покушали да учине први корак да у школи деца здраво хране! Кроз дружење, заједнички одлазак на пијац, прављење салате, презентације , дегустирање производа из продавнице здраве хране они су доста тога научили али и обећали да ће неке своје навике да промене!

I КАТЕГОРИЈА (I – IV) – РАДОВИ УВРШЋЕНИ У БАЗУ ЗНАЊА