САРАДЊА ШКОЛЕ И РОДИТЕЉА

У уторак 5.10.2019.године, у одељењу III1, у гостима нам је био Миољуб Ивановић, тата нашег Павла.

У оквиру професионалне оријентације, упознао је децу са својим занимањем – графичар и књиговезац, а представио је и свој хоби – писање песама различитог стила и жанра.

На практичан начин дочарао је деци како се папир користи и у које сврхе, научили су од папира да направе корпице, како се папир на најлакши начин може спаковати као подсетник или блокчић.

О свом хобију причао је као о потреби изражавања својих емоција и даривање тог нектара знања другима. Лаким казивањем римованих стихова посвећених деци, природи, животињама, родољубљу,  деца су врло инспиративно показала жељу да и сами говоре своје написане стихове.

Најзанимљивија песма коју су сви научили и реповали посвећена је другу Павлу, а посебну част указао је дозволивши деци да илуструју насловну страну његове књиге љубавне поезије коју планира да изда.

По одласку Миољуб је поручио деци да не запостављају своје знање, да се стално усавршавају, јер ће само тако заједно са својим родитељима израсти у добро, ваљано и честито дете…

Хвала нашем родитељу који је својим примером показао да сарадња са школом мора да постоји и да само таквим  партнерским односом учвршћујемо ту нераскидиву везу ученик-школа-родитељ.

20191015_171523 20191015_171530 20191015_171610