Посета из ОШ „Јеврем Обреновић“

У четвртак 17. октобра 2019.године, нашу школу је посетио Ученички парламент  Основне школе ,,Јеврем Обреновић“ из Шапца, наставница математике Ивана Јанковић и педагог Јасмина Богојевић.

После дочека на аутобуској станици, ученике смо угостили у нашој школи. Добродошлицу су им пожелели директорка школе Весна Панић, ученици парламента и наставнице Драгица Мишић и Наташа Џагић. Наставник историје Горан Ђурић и парламентарци су упознали госте са школом, њеном историјом и местом на ком се налази. После шетње градом и посете музеју, за госте и наше ученике био је организован ручак у боравку школе. Затим, сви заједно смо се упутили у Тршић. Тамо смо посетили кућу Вука Караџића где смо чули кратко предавање о овом крају. Након тога, дружење смо наставили на оближњој пољани уз игру и песму.

Нажалост, убрзо је дружењу дошао крај. Госте смо испратили уз пригодне поклонеи надамо се да ће се ова сарадња наставити и следећих година. Позвани смо да будемо њихови гости за време одржавања ,,Јевремових дана“ у марту. Радо ћемо се одазвати позиву!

Захваљујемо се пријатељима школе који су помогли целу организацију: Центар за културу, Туристичка организација града Лозница, Троноша вода, Компанија Nelly, City taxi.