Дан школе 2019

У суботу 19. октобра смо прославили 224. годину постојања и рада наше школе. Свечаном академијом који су припремили ученици и наставници школе обележен је Дан школе.

Програм је био другачије осмишљен и био је право освежење. Уз лепу интерпретацију школској хора који је извео химне и песме “ Како си лепа земљо моја “  и “ Изнад дуге“.  уживало смо и у представи “ Мали принц“ коју је спремила драмска секција и наставница Марија Илић.Употпуњена је слика  дана који су претходили свечаној академији, а то су “ Антини дани“. Директорка школе се захвалила свима који су учествовали у припремама за прославу, тачније Тиму за сарадњу са породицом, наставницима и ученицима који су припремили лист “ Ученик“, свима који су организовали отварање“ Антиних дана“, наставницима који су припремили историјску и биолошку изложбу, онима који су се потрудили да радионице – играонице буду успешне, онима који су организовали журке за најмлађе и најстарије ученике школе, Ученичком парламенту који је угостио ученике ОШ “ Јеврем Обреновић“ из Шапца, наставницима и учитељима који су допринели да спортски дан у петак, дан пре прославе школе, буде прави празник спорта и дружења.

На сам Дан школе 19. октобра положен је венац јунаку , војводи Анти Богићевићу и  песнику Филипу Вишњићу. Испред споменика Филипа Вишљића ученици су имали прилику да чују и песму гуслара из КУД “ Караџић“  Милутина Ђуричића .

Заједничким снагама и трудом обележили смо 224-ту годину постојања и рада. У периоду од прославе до прославе Дана школе речено је да нам је школе пуна добре деце и пуна позитивне климе која је присутна међу ученицима , наставницима и родитељима. Заједничким снагама идемо даље, распоређујући снагу, љубав и рад. Школска година протекне брзо уз квалитетно организоване наставне и ваннаставне активности које имају за циљ да свако дете пронађе свој пут у животу, да буде добро себи, својој породици и друштву. А ваннаставних активности током године у нашој школи има баш много и захваљујући њима школа и учење имају и неку другу димензију и слику. Овде се учи за живот и за нова времена. Срећан Дан школе!

radionica 21-D radionica 9-D IMG-6e0114280d1687c62e345fa81b830924-V radionica 14-D radionica 4-D IMG_20191015_085202 IMG_20191015_090127 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????