Књижевно вече отворило Антине дане

Наша школа једна од најстаријих школа у Србији, обележила је 220 година постојања.

Традиционална манифестација ,, Антини дани“ почела је 12.9.2015. књижевном вечери у оквиру које је промовисана књига драмских остварења  ,, Више лица једна позорница.“

Ауторке ове драгоцене књигесу учитељица Србијанка Остојић и професор српског језика Владиславе Васић које су својим примером показале да се сарадњом, дружењем и разменом искустава може допринети  бољитку како у настави тако и у ваннаставним активностима.

Пригодним програм садржан од два глумачка остварења ,, Свитац тражи пријатеља „ ( млађи узраст) и део представе ,, Лајање на звезде“ ( старији узраст) увеличали су својим присуством чланови Савета родитеља , део пензионера наше школе  као и чланови колектива.

Ово вече је улепшала и наставница ликовне културе Милица Вулић изложбом својих акварела које још нисмо имали прилике да видимо.

Своје  литерарне радове изабране на конкурсу ,, Поносан сам што сам ученик једне од најстаријих школа у Србији“ и ,, Да сам мали принц или мала принцеза“ су прочитали  награђени ученици . З а успех су им уручене књиге и дипломе.

Хвала свима који су својим присуством увеличали овај свечани тренутак!!!

Комисија за културну и јавну делатност школе

Screenshot_1