Радионица: Школа без насиља

Тим за заштиту ученика од насиља одржао је радионицу 20.11.2019. Погледајте делић атмосфере.IMG-4b57bb6bdb04fc1ca1eedd20fc245199-V IMG-4f1e74b8dd442c035126086c88f37cb6-V IMG-7a306723f01c38c373ba9ea9bf41c238-V IMG-41bb83c564b6936c62ac08bba617e4b4-V IMG-8288a844efc1bc5ebabd31e58e254118-V IMG-22139f3129bf75e2b324f52dbd96ef06-V IMG-d1dd5d76eeda96f153e389c22c8a36fd-V IMG-d5dc583ecb20e7e971bbd508f8325e57-V